Wat is HydraFacial?

De beste huid van je leven

HydraFacial is een award-winnende, intensieve behandeling die je huid reinigt, peelt en hydrateert in één snelle en efficiënte behandeling. Het geeft de huid meer stevigheid en elasticiteit maar is ook de ideale behandeling bij acne, zwarte puntjes en pigmentvlekjes. HydraFacial werkt in op fijne lijntjes en de huidtextuut en geeft je huid een fantastische glow.

3 stappen. 30 minuten. De beste huid van je leven! HydraFacial levert onmiddellijk en langdurige resultaten die je écht kan zien en voelen. En dit zonder oncomfortabel gevoel of downtime. De behandeling is kalmerend, hydratrend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.

Maak een afspraak

Hoe verloopt een HydraFacial?

 • Stap 1: Reiniging & peeling

  De huid wordt op een zachte manier gereinigd. Met een milde peeling worden de dode huidcellen in de bovenste huidlaag op een zachte manier verwijderd. Dit met een nieuwe en zachte huid als gevolg.

 • Stap 2: Extractie & hydratatie

  Tijdens deze stap verwijderen we de onzuiverheden en zwarte puntjes uit je poriën. Door de milde zuigkracht van de HydraFacial gebeurd dit volledig pijnloos. Vervolgens brengen we een hyaluronzuur booster aan voor een optimale en langdurige hydratatie.

 • Stap 3: Voeding & bescherming

  Tijdens de 3de en laatste stap gaan we de huid voeden met een cocktail van antioxidanten en peptiden. Indien gewenst kunnen we hier met extra boosters en/of opties werken voor een gepersonaliseerd en optimaler resultaat.

Voor wie is HydraFacial?

HydraFacial is geschikt voor alle huidtypes en is de aangewezen behandeling als je een vermoeide en vale huid, een rijpere huid met verslapping, lijntjes en kraaienpootjes, pigmentvlekken of littekens hebt. Ook bij een door de zon beschadigde huid, rokershuid, onzuivere huid en grove poriën kan de HydraFacial perfect worden ingezet.

Welke hydrafacial behandelingen zijn er?

Discovery HydraFacial

Als je niet goed weet welke HydraFacial behandeling je moet kiezen en inplannen, kies je best voor deze optie.

We maken eerst een huidscan en bespreken deze alvorens we met de behandeling starten. Vervolgens krijg je een uitgebreide Platinum HydraFacial en kan je kennis maken met alle aspecten van deze unieke HydraFacial behandeling. We sluiten deze behandeling af met een ontspannende massage.

Na de behandeling krijg je ook productadvies voor thuis. Dit is afgestemd op de noden van jouw huid, budget en tijd.

Mommy To Be HydraFacial

Deze Hydrafacial is compleet aangepast aan de huid van zwangere dames en is 100% veilig voor jou en je baby. Bij deze ontspannende HydraFacial voegen we een gepersonaliseerde premium booster toe op maat van jouw grootste skin issue: fijne lijntjes, rimpels, elasticiteit, huidstructuur, pigmentatie, vergrote poriën of een verstopte huid OF je kan kiezen tussen een extra oog of lip verzorging (Perk EYE of Perk LIP).

Daarnaast werken we met LED-therapie dat ervoor zorgt dat de gepersonaliseerde booster nog dieper in de huid kan inwerken.

We sluiten af met een kalmerend en hydraterend masker zodat je met een heerlijke mommy glow naar huis kan gaan.

Platinum+ Hydrafacial

Deze behandeling combineert alles wat HydraFacial te bieden heeft (extra PREMIUM booster (serum) en LED-licht therapie) voorafgaand met een ontspannende lymfedrainage massage. Deze massage bevordert je bloed- en vochtcirculatie en laat je lymfe doorstromen. Op die manier worden de huidcellen van extra vocht voorzien en zullen afvalstoffen meteen worden afgevoerd. Dit zorgt voor een betere opname van alle actieve werkstoffen en dit zal ook een beter en langduriger resultaat geven.

Dit is onze meest uitgebreide HydraFacial behandeling. Om deze behandeling compleet te maken, sluiten we af met een ontspannende massage.

Deluxe+ hydrafacial

Bij de Deluxe+ HydraFacial is er geen lymfedrainage. Hier voegen we een gepersonaliseerde PREMIUM booster toe op basis van jouw huidprobleem: fijne lijntjes, rimpels, elasticiteit, huidstructuur, pigmentatie, vergrote poriën, rondheden, dehydratatie,… Bij deze HydraFacial werken we ook met LED-licht therapie. Dit zorgt ervoor dat de gepersonaliseerde PREMIUM booster nog dieper in de huid en huidcellen kan werken. LED-licht werkt daarnaast kalmerend en herstellend en verhoogt het huidverbeterende resultaat nog tot 40%

CLARIFYING HYdrafacial

Bij de Clarifying HydraFacial voeren we dezelfde stappen uit als bij de Signature HydraFacial maar voegen we het medische LED-licht toe om de resultaten nog te versterken. LED-licht verhoogt het resultaat van elke behandeling nog tot 40%
Het rode LED-licht wordt gebruikt voor de verbetering van de stevigheid en de weerstand van de huid. Het helpt ook bij het verminderen van zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.
Het blauwe LED-licht is zéér interessant voor als je een vette en/of acne huid hebt. Het remt namelijk de productie van talg en doodt de Propionibacterium Acnes bacterie. Dit is een veel voorkomende bacterie op de huid en je kan ze vinden in de haarzakjes en huidporiën. Deze bacteriën spelen een belangrijke rol bij acne.

Signature HydraFacial

De klassieke HydraFacial. 3 stappen - 30 minuten. De Signature HydraFacial zuivert je huid, egaliseert de teint en zorgt voor versteviging en elasticiteit.

Leuke extra’s om je HydraFacial te personaliseren

Perk EYE

Deze snelle behandeling gebruikt een multi-peptidemix die de huid rond de ogen op een zachte manier verheldert en strakker maakt, terwijl de hydratatie behouden blijft. De delicate huid rond je ogen verheldert en verkwikkende groene thee-extracten en citroenzuur geven je een wakkere blik. PERK wordt aangebracht met het HydraFacial-apparaat. Dit duurt ongeveer 5 minuten. Het overige product krijg je mee naar huis om 2 keer per dag verder op te gebruiken.

Perk LIP

PERK is een revolutionair systeem dat werkt met ons HydraFacial-apparaat. Dit hydrateert de lippen en maakt ze voller (plumping) in enkele minuten! Het PERK lip-revitaliserend serum bevat pepermuntolie, aloë vera-bladextracten en roosextracten om de lippen te voeden en hydrateren waardoor ze voller en ontspannen worden. PERK wordt aangebracht met het HydraFacial-apparaat. Dit duurt ongeveer 5 minuten. Het overige product krijg je mee naar huis om 2 keer per dag verder op te gebruiken. 

Dermaplaning

Zorgt voor een betere opname (tot 60%) van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt. Ook worden donshaartjes verwijderd om zo een mooie gladde huid te krijgen.

HydroJelly Masker

HydroJelly MaskRES onderscheiden zich van 'gewone' alginaatmaskers doordat ze doordrenkt zijn mijn elektrolyten: hét hydratatie-ingrediënt van de toekomst. Wat het probleem ook is, er kan geen huidverbetering plaatsvinden als de elektrolytenbalans niet op orde is. De HydroJelly Maskers vormen daarom een essentieel onderdeel van elke huidverbeterende behandeling.

Ezymatische peeling

Voeg een enzymatische peeling toe aan jouw behandeling om dode huidcellen extra te verwijderen, te werken op een extra huidprobleem en/of voor een extra glow.

Veelgestelde vragen

Wat is HydraFacial?

De HydraFacial is een machinale gelaatsbehandeling die letterlijk al het vuil uit je huid zuigt. De behandeling voelt aan als een natte stofzuiger die over je gezicht gaat. De gespecialiseerde serums verweken de dode huidcellen en onzuiverheden en tegelijkertijd schraapt de tip het vuil van en uit de huid (pijnloos). We richten ons tijdens deze behandeling op jouw huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijdde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffen huidstructuur en vroegtijdige tekenen van veroudering. De behandeling verbetert de kwaliteit van uw huid en maakt de huid gezonder.

Hoe lang duurt een behandeling?

De HydraFacial is snel en doeltreffend en kan bij een Signature HydraFacial op 35 minuten uitgevoerd worden. Bij het maken van een online afspraak worden ook steeds alle tijdsduren vermeld zodat je op voorhand weet hoeveel tijd de behandeling in beslag zal nemen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig om resultaat te zien?

Een maandelijkse behandeling wordt aanbevolen. Één behandeling volstaat al voor het verbeteren van fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acne en een vette huid. Verdere maandelijkse HydraFacials worden aanbevolen om de resultaten te bevorderen en behouden.

Welke resultaten mag je verwachten?

De meeste klanten geven na slechts 1 behandeling aan dat hun huid zichtbaar verbeterd is en een egale en mooie glow heeft. De glow en hydratatie kan 5 tot 7 dagen aanhouden, en zelfs veel langer met de aanvullende producten voor thuisgebruik. Deze worden na afloop vrijblijvend geadviseerd voor een optimale verzorging en resultaat.

Waarom geen gewone gelaatsverzorging?

Een gewone gelaatsverzorging gebeurt met producten die u ook thuis kan gebruiken. Naar huidverbetering toe is het altijd beter dat we in de diepere huidlagen kunnen komen. Een machinale gelaatsverzorging is hierbij de beste manier. Hydratatie is de basis van een gezonde en mooie huid. HydraFacial werkt preventief tegen huidveroudering en wil de gezondheid van de huid garanderen. Het is zeker de investering waard!

Wat zijn de voorzorgsinstructies?
 • 7 dagen geen zuren gebruiken in jouw producten
 • 7 dagen geen Botox en/of 10 dagen geen filters hebben laten plaatsen
 • Niet juist een laserbehandeling hebben ondergaan
 • Niet in de zon zitten voor de behandeling
Wat zijn de nazorginstructies?
 • Je moet minstens SPF30 gebruiken om pigmentatie te voorkomen. Dit geldt trouwens voor elke huidverbeterende behandeling. Ook vermijd je best 72u blootstelling van je gelaat aan de zon.
 • Je kan tijdelijk lichte irritatie, roodheid of schilfering ervaren. Dit duurt normaal maximum 72u. Dit is echter zeer uitzonderlijk.
 • Je mag 2 weken geen andere agressieve peelings of laserbehandelingen ondergaan.
 • Je mag 7 dagen geen zuren gebruiken in je thuisverzorging. Informeer of jouw producten dit bevatten.
 • Na een HydraFacial worden jouw producten veel beter opgenomen. Als je thuis producten gebruikt met slechte ingrediënten (denk aan: parabenen, alcohol, parfum,…) dan kan daardoor een reactie optreden. Wij kunnen enkel met onze producten 100% garanderen dat dit niet voorvalt. Deze producten zijn gemaakt om diep in de huid te gaan en bevatten geen schadelijke ingrediënten.
Wanneer wordt de behandeling niet uitgevoerd?

We voeren de behandeling niet uit bij:

 • Actieve infecties
 • Koortsblaasjes
 • Auto-immuunziekten (informeer even indien dit voor jou het geval zou zijn)
 • Actieve zonnebrand
 • Bij gebruik van roaccutane of andere huidverdunnende medicatie
Waar vind ik de prijzen terug?

Prijzen van de behandelingen kan je HIER terugvinden.

Er zijn ook voordelige abonnementen van 5+1 behandeling gratis. Heel interessant als je consequent voor een behandeling wil langskomen, want zo daalt de eenheidsprijs per behandeling enorm.

Een behandeling wordt elke 4 - 8 weken aangeraden.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Afspraken kunnen online gemaakt worden via DEZE LINK.

Ter plaatse kan er na je behandeling ook zeker een vervolgafspraak vastgelegd worden.

Lukt het niet? Je mag voor hulp ook steeds mailen naar info@esthetiek-els.be