Wat is Medik8?

Beautiful Skin For Life

Medik8 is een prachtig en krachtig merk dat inzet op zowel huidverbetering als ontspanning. Het combineert vitamine C, SPF en vitamine A om alle tekenen van vroegtijdige huidveroudering zichtbaar te verminderen en zelfs tegen te gaan. Volgens hun CSA filosofie kunnen we ongelofelijke resultaten behalen die je kan zien en voelen!

Bij Medik8 zijn de mogelijkheden eindeloos. En door behandelingen in het instituut te combineren met producten thuis te gebruiken zijn de resultaten verbluffend.

Fijne lijntjes en rimpels, (hyper)pigmentatie, onzuiverheden en puistjes, acne, dehydratatie, droge huid, roodheden,… deze huidproblemen worden bij Medik8 aangepakt waar het moet: IN de huid!

Maak een afspraak

De CSA Filosofie

 • Vitamine C

  Geef je ochtendregime een boost met Vitamine C.

  Dit ongelofelijke ingrediënt biedt de allerbelangrijkste antioxidantbescherming, stimuleert de collageenproductie en blokkeert de ontwikkeling van hyperpigmentatie voor een gladdere en helderdere huidteint.

 • Zonbeschermer

  Het is van fundamenteel belang om elke dag een zeer krachtige zonbeschermer te dragen voor een jeugdige huidteint.

  Daarom heeft Medik8 een reeks prachtige lichte maar krachtige zonnefilters ontwikkeld die de huid beschermen en voeden.

 • Vitamine A

  Het belangrijkste ingrediënt in anti-aging huidverbetering.

  Deze krachtige molecuul vernieuwt tijdens het slapen de huid om fijne lijntjes en rimpels te vervagen. Bovendien vermindert het zichtbaar onzuiverheden en bevordert het een heldere egale huidteint.

Professionele behandelingen

Verbeter de gezondheid van de huid met een professionele Medik8 behandeling - het ultieme pad naar een stralende huid.

Elke behandeling is zorgvuldig samengesteld om de huid te verjongen en te transformeren en is ontworpen om zichtbare resultaten te bieden.

We maken elke behandeling persoonlijk zodat u een behandeling op maat krijgt die inspeelt op de steeds veranderende behoeften van jouw huid. En dit met behulp van supersterke, professionele producten.

Maak een afspraak

Welke Medik8 behandelingen zijn er?

Deep Hydrating Facial

Een compleet voedende en comfortabele Facial om een vermoeide, geschilferde en veeleisende huid te herstellen. Dit is een zachte exfoliatie, intensieve diepe vochtherstellende behandeling.

Voor het beste resultaat raden we een kuur van 6 behandelingen aan, 1 om de 4 tot 6 weken. Na afloop bespreken we ook het geadviseerd productprotocol voor thuisgebruik.

Calming Facial

Een zachte, kalmerende behandeling om een ontstoken, warme, blozende, rode, gevoelige en zeer gevoelige huid onmiddellijk te kalmeren met behulp van intelligente formuleringen om het herstel van de huid te bevorderen.

Voor het beste resultaat raden we een kuur van 6 behandelingen aan, 1 om de 4 tot 6 weken. Na afloop bespreken we ook het geadviseerd productprotocol voor thuisgebruik.

Pore Refining Facial

Doelgerichte resultaten en zachte exfoliatie om de poriën te reinigen en te verfijnen. Een gladdere huidstructuur en minder zichtbare poriën.

Na afloop bespreken we ook het geadviseerd productprotocol voor thuisgebruik.

Clarity Facial

Diepe actieve reiniging die wordt ingezet om een vette, problematische en onzuivere huid aan te pakken. In deze behandeling maken we gebruik van producten die de huid kalmeren, herstellen en zorgen voor een mooie, egalere en heldere huidteint.

Voor het beste resultaat raden we een kuur van 6 behandelingen aan, 1 behandeling om de 4 tot 6 weken. Na afloop bespreken we ook het geadviseerd productprotocol voor thuisgebruik.

Platinum Facial

Een ontspannende Age-Defying Facial voor een zichtbaar verjongde en verstevigende huid. De huid ziet er direct jeugdig en stralend uit.

Voor het beste resultaat adviseren we een kuur van 6 behandelingen, 1 om de 4 tot 6 weken. Na afloop bespreken we ook het geadviseerd productprotocol voor thuisgebruik.

Leuke extra’s om je Facial te personaliseren

Dermaplaning

Zorgt voor een betere opname (tot 60%) van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt. Ook worden donshaartjes verwijderd om zo een mooie gladde huid te krijgen.

HydroJelly Masker

HydroJelly Maskers onderscheiden zich van 'gewone' alginaatmaskers doordat ze doordrenkt zijn mijn elektrolyten: hét hydratatie-ingrediënt van de toekomst. Wat het probleem ook is, er kan geen huidverbetering plaatsvinden als de elektrolytenbalans niet op orde is. De HydroJelly Maskers vormen daarom een essentieel onderdeel van elke huidverbeterende behandeling.

Ontspannende massage

Kom helemaal tot rust en geniet optimaal van je Medik8 Facial. We masseren met een speciale en aangepaste olie het gelaat, hals, decolleté, schouders, nek en bovenarmen.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een behandeling?

Voor alle Medik8 Facials worden 90 minuten voorzien. Hou er rekening mee dat hier enkel de wenkbrauwen worden onthaard. Andere zones dienen optioneel bijgeboekt te worden. Hier zal dan ook extra tijd voor worden voorzien.

Hoeveel behandelingen zijn nodig om resultaat te zien?

Een behandeling om de 4 tot 6 weken wordt wel aangeraden als je graag (snel) verbetering wil zien of om je behaalde resultaten te onderhouden en te behouden. De combinatie met producten thuis wordt geadviseerd om het maximale uit je behandelingen te halen en om je huid zo optimaal mogelijk te verzorgen.

Welke resultaten mag je verwachten?

Na 1 behandeling zal je huid gladder, strakker, meer gehydrateert, soepeler en zuiverder zijn. De resultaten zijn afhankelijk van de conditie van je huid. Hydratatie is makkelijk aan te pakken dan bijvoorbeeld pigmentatie of rimpels. Hier zijn meer behandelingen voor nodig en we raden dan ook vaak een kuur aan van 4 tot 6 behandelingen korter op elkaar om huid sneller in een gezondere en betere staat te krijgen.

Maar elke huid is anders en ik werk op maat van elke klant. Een Skintake is hiervoor de ideale eerste afspraak die je gaat inplannen. Lees er hier meer over.

Wat zijn de voorzorgsinstructies?
 • 7 dagen geen zuren gebruiken in jouw producten
 • 7 dagen geen Botox en/of 10 dagen geen filters hebben laten plaatsen
 • Niet juist een laserbehandeling hebben ondergaan
 • Niet in de zon zitten voor de behandeling
Wat zijn de nazorginstructies?
 • Je moet minstens SPF30 gebruiken om pigmentatie te voorkomen. Dit geldt trouwens voor elke huidverbeterende behandeling. Ook vermijd je best 72u blootstelling van je gelaat aan de zon.
 • Je kan tijdelijk lichte irritatie, roodheid of schilfering ervaren. Dit duurt normaal maximum 72u. Dit is echter zeer uitzonderlijk.
 • Je mag 2 weken geen andere agressieve peelings of laserbehandelingen ondergaan.
 • Je mag 7 dagen geen zuren gebruiken in je thuisverzorging. Informeer of jouw producten dit bevatten.
 • Na een Facial worden jouw producten veel beter opgenomen. Als je thuis producten gebruikt met slechte ingrediënten (denk aan: parabenen, alcohol, parfum,…) dan kan daardoor een reactie optreden. Wij kunnen enkel met onze producten 100% garanderen dat dit niet voorvalt. Deze producten zijn gemaakt om diep in de huid te gaan en bevatten geen schadelijke ingrediënten.
Waar vind ik de prijzen terug?

Prijzen van de behandelingen kan je HIER terugvinden.

Een behandeling wordt elke 4 - 6 weken aangeraden.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Afspraken kunnen online gemaakt worden via DEZE LINK.

Ter plaatse kan er na je behandeling ook zeker een vervolgafspraak vastgelegd worden.

Lukt het niet? Je mag voor hulp ook steeds mailen naar info@esthetiek-els.be