Leer mij kennen

Wat leuk dat jullie een bezoek brengen aan mijn website. Ik stel mezelf daarom heel graag even aan jullie voor:

Hey, ik ben Els! Ik ben 38 lentes jong, gelukkig getrouwd met Ruan en fiere mama van Fébe, Emiel en Viktor. Samen met onze 3 poezen James, Fleur en Charlie vormen wij een gezin vol leven.

Ik ben steeds te vinden voor een leuke apéro of etentje op restaurant en ga ook graag naar de film. Combineer deze 2 en mijn avond kan niet meer stuk! Verder geniet ik ook heel erg van een avond met vriendinnen, naar de kapper gaan en reizen.

Na jaren in bijberoep te hebben gewerkt, ging ik in 2018 voltijds aan de slag in mijn instituut en baat ik sinds dat moment met heel veel liefde en passie mijn eigen instituut uit in het mooie Sint-Truiden. Niets zo leuk dan elke dag mijn klanten lekker in de watten te leggen en ze te laten stralen! Ik geef elke dag het beste van mezelf en dat geeft een gevoel van enorme voeldoening!

Ontdek de behandelingen

Met Esthetiek Els maak ik graag het verschil. Door mijn passie voor de huid en alles wat ermee te maken heeft, ligt de focus sinds enkele jaren op huidverbetering in al zijn facetten. Geen ‘quick fix’ maar resultaat, op korte en op lange termijn. Ik merkte dat de vraag naar huidverbeterende behandelingen en producten steeds groter werd. Ik ging hiervoor op zoek naar het beste op de markt. Ik volgde talloze opleidingen, trainingen en coachings in binnen- en buitenland en breidde hierdoor mijn kennis enorm uit. 

Er ging een hele nieuwe wereld voor mij open! Ik maakte de omschakeling naar paramedische producten in combinatie met huidverbeterende toestellen.

Bovenop het werken op resultaat, zijn mijn persoonlijke aanpak en eerlijk advies mijn kernwaarden. Bij mij staat de klant op nummer 1 en doe ik net dat stapje extra om mijn klanten het allerbeste te kunnen bieden. Ik bied ook heel graag een luisterend oor voor jullie huidproblemen en denk graag mee om een persoonlijk behandelplan op te stellen.

In het instituut start elke huidbehandeling aan de hand van een Skintake. Na deze uitgebreide huidanalyse met ons huidanalysetoestel heeft jouw huid haast geen geheimen meer voor mij. We overlopen de resultaten, geven uitleg over de mogelijke behandelingen, geven gericht advies over producten voor thuisgebruik, het prijskaartje en wat je kan verwachten. Nadien krijg jij zelf ook een Skintake Rapport mee naar huis waar alles mooi in staat uitgelegd.

Ontdek de Skintake