Wat is een Skintake?

Healthy skin starts here

Ik werk heel graag op maat van jouw huid! Aan de hand van een Skintake met ons huidanalyse toestel brengen wij jouw huid helemaal in kaart. Struggle jij met huidproblemen zoals acné, pigmentatie of roodheden? Of wil je graag starten met een de juiste producten thuis? Dan is een Skintake de eerste stap om te nemen. Met deze gespecialiseerde huidanalyse krijg je een diepgaand inzicht in jouw huid.

Maak een afspraak

Hoe verloopt een Skintake?

 • Stap 1: Intake & vragenlijst

  Aan de hand van een vragenlijst leer ik jou en jouw (eventuele) huidproblemen kennen. Hier kijk ik al even naar wat zichtbaar is langs de buitenkant.

 • Stap 2: MoreMe Huidanalyse

  We brengen je huidaandoeningen haarscherp in beeld, maken foto’s en bestuderen je huid grondig. Veel huidaandoeningen beginnen namelijk in de diepere huidlagen.

 • Stap 3: Bespreking & advies

  Op basis van die informatie geven we je persoonlijk advies en stellen we een doeltreffend behandelplan op dat helemaal gericht is op jouw huid.

Voor wie is een Skintake?

Voor elke nieuwe en bestaande klant!

Een succesvolle behandeling van de huid begint met een goede analyse. Ik vind het belangrijk om altijd een professionele huidanalyse te doen voordat ik een behandelplan maken of productadvies geef. Dit doe ik zodat ik je gericht kan adviseren over de behandeling die het beste resultaat geeft als het gaat om huidverbetering.

Welke Skintake behandelingen zijn er?

Skintake productadvies

Ben je geen fan om regelmatig langs te komen voor een huidverbeterende behandeling maar wil je je thuisproducten optimaal afstemmen op de noden van jouw huid, werken aan een huidprobleem en/of de juiste producten gebruiken? Dan kies je voor deze optie. Hier gaan we een uitgebreid intakegesprek voeren aan de hand van een vragenlijst, gevolgd door de huidanalyse met het MoreMe Huidanalyse toestel. Nadien overlopen we de foto’s, bespreken we de opties en stel ik een persoonlijk productadvies voor.

Discovery Skintake

Hier combineren ik alles van een Skintake Productadvies (hierboven uitgelegd) met een huidverbeterende behandeling. Je kan ook kiezen voor een upgrade (bvb. HydraFacial), jij staat als klant centraal en wandelt met een goed gevoel en stralende huid naar buiten.

Veelgestelde vragen

Wat is Skintake?

Een Skintake is een gepersonaliseerde huidanalyse die we uitvoeren aan de hand van een huidanalysetoestel dat verschillende foto’s maakt van je huid. Het geeft een duidelijk beeld van zichtbare en nog niet zichtbare huidproblemen. Op deze manier kan ik heel persoonlijk en op maat advies en behandelingen geven. Zo komen we tot een sneller tot een mooi resultaat!

Hoe lang duurt een behandeling?
 • Skintake productadvies: 60 minuten
 • Skintake behandeling & productadvies: 150 minuten
Wat doe ik voor een skintake?
 • Breng eventuele thuisproducten mee naar het instituut
 • Kom zonder make-up naar de Skintake. Op deze manier kunnen we correcte en duidelijke scan maken.
Waar vind ik de prijzen terug?

Prijzen van de behandelingen kan je HIER terugvinden.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Afspraken kunnen online gemaakt worden via DEZE LINK.

Ter plaatse kan er na je behandeling ook zeker een vervolgafspraak vastgelegd worden.

Lukt het niet? Je mag voor hulp ook steeds mailen naar info@esthetiek-els.be