Wat is Minerale Make-up?

Glo Skin beauty

Minerale make-up is make-up gemaakt van natuurlijke materialen. Alle ingrediënten vinden hun oorsprong bij moeder aarde. De hoofdingrediënten zijn vaak mineralen zoals mica, zinkoxide, en ijzeroxides. Deze mineralen worden fijner dan fijn gemalen waardoor ze geschikt zijn om te gebruiken als make-up.

De kwaliteit en zuiverheid van de Glo Beauty producten zorgen voor een gezonde en mooie huid. Glo Beauty bezit van nature een breedspectrum UV bescherming en is bovendien verrijkt met een anti-oxidantenmix; Vitamine A, C, E en groene thee. Dit om de huid te beschermen tegen vrije radicalen. De ideale Make-up!

100% Minerale Make-Up

  • Niet getest op dieren

  • Geen Parabenen

  • Geen Talk

  • Geen Minerale Oliën

  • Geen Sulfaten

  • Geen Ftalaten

  • Geen Parfum

  • Geen Alcohol

Voor wie is Minerale Make-up?

De Glo Skin Beauty-producten bevatten geen kleurstoffen en bewaarmiddelen. Ze zorgen voor een natuurlijke UV-bescherming en zijn dus zeer geschikt voor de huid.

Glo Skin Beauty biedt unieke minerale make-up aan, een verlenging van je verzorgingsroutine. Deze bekroonde, huidverzorgende, minerale make-up geeft een ongeëvenaarde dekking en ook bescherming van de huid. Glo Skin Beauty levert een perfecte teint op maat van iedereen.

Ontdek de minerale make-up

Waarom kiezen voor Glo Skin Beauty?

Glo maakt het verschil

Glo Skin Beauty's bekroonde, huidverzorgende, minerale make-up verbetert en beschermt zelfs de meest gevoelige huid. Een uitzonderlijk kleurenpallet geeft aan iedereen de perfecte teint.

Langdurige dekking

Er worden alleen ultrafijne mineralen in de make-up producten gebruikt. In een drievoudige persing. Het aanbrengen ervan zorgt voor een gelijkmatige, continue dekking.

Krachtige anti-oxidant mengeling

Glo Skin Beauty's make-up bases bevatten een gepatenteerd mengsel van vitamines A, C en E en Groene Thee-extract om een voedende anti-oxidant bescherming te hebben.

Talkvrij

Alle Glo Skin Beauty producten zijn talk-vrij. Onvolkomenheden worden daardoor niet benadrukt, de producten geven een zijdezachte dekking van de huid. De huid verbetert ermee.

Rijk kleurenpallet

Het verbluffende kleurengamma is ontworpen om ieder individu de juiste kleur te laten gebruiken.

Dierproefvrij

Glo Skin Beauty producten worden nooit getest op dieren en de minderale make-up lijn is PETA goedgekeurd.

1-op-1 Workshop

Wil jij kennis maken en ontdekken wat Glo voor jou kan betekenen? Of weet je niet goed hoe je een basis make-up moet aanbrengen? Maak dan hieronder jouw afspraak voor een 1-op-1 make-up workshop in het instituut

Keuzestress

Glo Skin Beauty staat er om gekend dat je kan kiezen tussen vele verschillende texturen en kleuren. Compacte of losse foundation poeders, poeder of crème blush, oogschaduw poeder of Cream stick, lipstick, -gloss, -crayon, liquid foundations,… Kortom voor ieder wat wils!

Lip Lover

Glo Skin Beauty’s lipglosses zijn er in maar liefst 17 sappige tinten en voegen zo een gezonde frisheid toe aan jouw make-up look! Bovendien is lipgloss gemakkelijker om opnieuw aan te brengen en minder opgemaakt dan een volledig matte lipstick. Het hydraterende effect is ook een bonus wanneer de temperaturen dalen en onze huid droger wordt. Voor welke tint ga jij?