Dermaplaning

DERMAPLANING

 

 


Bij dermaplaning verwijderen we alle dode huidcellen en donsharen op de huid. Dit doen we met een speciaal voor dermaplaning ontworpen steriel chirurgisch mesje. Met deze manuele exfoliatietechniek stimuleren we de doorbloeding, wat de aanmaak van collageen en elastine bevordert. Het resultaat is direct een zachte, soepele en stralende huid.

Onderga je deze behandeling eens per 4 tot 6 weken, dan ben je verzekerd van een constante stralende huid. Wij adviseren je in overleg over huidverzorgsingsproducten die een aanvulling vormen op de behandeling en het resultaat optimaliseren.

 NA DE BEHANDELING

Direct na de behandeling kan de huid er wat rood uitzien. Deze roodheid verdwijnt na 1 tot 2 uur vanzelf. Je zult merken dat je huid na de behandeling er meteen frisser en stralender uitziet met een mooie glans. Het is belangrijk om na de behandeling 24 uur niet in de sauna te gaan of intensief te sporten. Bescherm de huid met een hoge SPF en gebruik schone make-up sponsjes, kwasten, enzovoort.

Deze behandeling kan bij elke andere behandeling als supplement geboekt worden. Maak online een afspraak voor dermaplaning of neem contact op voor meer informatie.