Wat is OxyGeneo?

Laat je huid van binnenuit ademen

OxyGeneo is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing dat 3 essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert. Het verwijdert de dode cellen van de opperhuid, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit.

Dit Award winnende apparaat is het eerste apparaat dat zowel in de opperhuid (epidermis) als in de lederhuid (dermis) werkt en dit zonder inspuitingen, pijn en hersteltijd.

Met de Geneo+ behandeling wordt jouw huid echt aan het werk gezet om zichzelf op een natuurlijke manier van binnenuit te verbeteren en te verjongen. Huidveroudering wordt niet alleen vertraagd, maar de klok wordt zelfs teruggedraaid!

Maak een afspraak

Hoe verloopt een OxyGeneo?

 • Stap 1: OxyGeneo

  Dit is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing dat 3 functies gelijktijdig uitvoert. Het verwijdert de dode huidcellen, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit.

 • Stap 2: TriPollar RF

  Dit is een non-invasieve technologie waarbij gebruik gemaakt wordt van radiofrequentie energie om de dermis op te warmen waardoor de collageenvezels zullen samentrekken.
  Dit geeft een direct huidverstevigend effect.

 • Stap 3: Ultrasound

  Hierdoor kunnen actieve ingrediënten en werkstoffen van het serum dieper doordringen in de huid. Ultrasoon geeft ook een micromassage aan de huid die het celmetabolisme stimuleert, waardoor de werkstoffen beter worden opgenomen.

Voor wie is OxyGeneo?

Elke OxyGeneo behandeling wordt afgestemd op jouw huidtype en huidconditie. Bij je eerste bezoek, vóór je behandeling, kijken we eerst naar je huid en bespreken we de mogelijkheden. Nadien maken we de keuze over welke 'OxyPod' we gaan gebruiken.

De Geneo+ geeft direct resultaat! Elke behandeling is gepersonaliseerd, veelzijdig en veilig.

Welke OxyGeneo behandelingen zijn er?

Detox

Zorgt voor een ontgifting van de huid en voert gifstoffen af. Heeft een krachtige antioxidatieve werking, is ontstekingsremmend en heeft een natuurlijke kalmerende werking. De Detox is ook een ideale opstartbehandeling.

Hydrate

Herstelt de barrièrefunctie van de huid, waardoor overmatig vochtverlies wordt tegen gegaan. Verhoogt het lipidegehalte van de huid en brengt de huid terug in balans. De Hydrate is ook een ideale opstartbehandeling.

Balance

Reinigt de poriën en balanceert de talgproductie, waardoor een glimmende huid wordt voorkomen. Het verbetert de huidtextuur waardoor de huid een gladdere uitstraling krijgt. Heeft tevens een krachtige detox werking op de huid.

Illuminate

Brengt de levenloze huid met doffe uitstraling terug tot leven. Egaliseert de teint en vermindert pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. Geeft een frisse en gerevitaliseerde uitstraling. Deze behandeling is ook aan te raden na de zomerperiode of na een zonnige vakantie.

Revive

Reduceert rimpels en lijntjes en verbetert de huidtextuur. Maakt de huid glad, verjongt en verfrist. Revitaliseert de doffe huid en stimuleert de aanmaak van collageen.

Glam

Verbetert de collageenregeneratie en versterkt de huidbarriëre en beschermt tegen vrije radicalen die leiden tot rimpels en zichtbare tekenen van veroudering. Verhoogt de elasticiteit voor een gladdere huid. Herstelt de doffe teint voor een helderder, gladder en zichtbaar voller uiterlijk. Bevat een hydraterende mix van vitaminen om de huid glad en soepel te maken.

Leuke extra’s om je OxyGeneo te personaliseren

Dermaplaning

Zorgt voor een betere opname (tot 60%) van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt. Ook worden donshaartjes verwijderd om zo een mooie gladde huid te krijgen.

HydroJelly Masker

HydroJelly Maskers onderscheiden zich van 'gewone' alginaatmaskers doordat ze doordrenkt zijn mijn elektrolyten: hét hydratatie-ingrediënt van de toekomst. Wat het probleem ook is, er kan geen huidverbetering plaatsvinden als de elektrolytenbalans niet op orde is. De HydroJelly Maskers vormen daarom een essentieel onderdeel van elke huidverbeterende behandeling.

Ontspannende massage

Kom helemaal tot rust tijdens een heerlijk ontspannende massage van gelaat, hals, schouders en decolleté. Geniet van dit heerlijke me-time moment!

Veelgestelde vragen

Wat is OxyGeneo?

Effectieve anti-aging en huidverbetering in ALLE huidlagen! Met de OxyGeneo bereiken we uitstekende resultaten op het gebied van huidverbetering en -verjonging. Kortom een SUPER FACIAL! Tijdens een zeer aangename behandeling wordt de huid gelijktijdig mild geëxfolieerd en voorzien van actieve werkstoffen terwijl zuurstof naar het huidoppervlak wordt geleid. De OxyGeneo kan voor alle huidtypes, ook de meest gevoelige huid.

Hoe lang duurt een behandeling?

Afhankelijk van eventuele extra opties duurt een behandeling ongeveer 90 minuten. Dit inclusief reiniging en afwerking na de behandeling. Bij het nemen van extra’s zal de tijd hiervan worden verlengd met de tijd van de desbetreffende extra behandeling.

Hoeveel behandelingen zijn nodig om resultaat te zien?

Een maandelijkse behandeling wordt aanbevolen. Één behandeling volstaat al voor het verbeteren van fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acne en een vette huid. Verdere maandelijkse behandelingen worden aanbevolen om de resultaten te bevorderen en behouden. Om op een specifiek huidprobleem te werken, kunnen we ook zeker een kuur van meerdere behandelingen aanraden.

Welke resultaten mag je verwachten?

Direct na de eerste behandeling is een natuurlijk resultaat zichtbaar. Na een OxyGeneo behandeling voelt de huid fris, glad en verjeugdigd aan. Er is geen hersteltijd waardoor de dagelijkse routine direct opgepakt kan worden.

Waarom geen gewone gelaatsverzorging?

Een gewone gelaatsverzorging gebeurt met producten die u ook thuis kan gebruiken. Naar huidverbetering toe is het altijd beter dat we in de diepere huidlagen kunnen komen en werken. Een gelaatsverzorging met een huidverbeterend toestel is hierbij de beste manier. Ook voor betere en langdurigere resultaten.

Hoe snel kan ik mijn dagelijkse activiteiten hervatten?

OxyGeneo behandelingen vereisen geen hersteltijd. Direct na de behandeling kunnen de dagelijkse activiteiten worden hervat. Wij adviseren wel om tenminste 48 uur na de behandeling een minerale zonbescherming te gebruiken, geen andere behandelingen te ondergaan en het thuisverzorgingsadvies op te volgen. Dit advies word na de behandeling vrijblijvend geadviseerd. Dit ook om de optimale en langdurige resultaten te garanderen.

Belangrijke voorzorgsmaatregelen voorafgaand aan de behandeling?
 • Kom met een gereinigde huid naar het instituut dus zonder make-up.
 • 2 weken vóór de behandeling mag u geen andere behandeling laten uitvoeren aan het te behandelen gebied. Denk hierbij aan huid verdunnende behandelingen en harsen.
 • 1 week vóór de behandeling dient u te stoppen met het gebruik van lokale antibiotica, vitamine A-zuur, retinol of benzoylperoxide.
 • Als je een koortblaasje hebt, dan behandelen we niet en dient u de afspraak tijdig te verplaatsen.
 • Niet scheren op de dag van behandeling i.v.m. irritatie. Doe dit zo nodig 48 uur van tevoren.
 • Bij wijziging van medicatie of ziekte wil ik graag voorafgaand aan de behandeling op de hoogte worden gebracht. Sommige medicatie maakt de huid gevoeliger en kwetsbaar.
Wat zijn mogelijke bijwerkingen?

Alhoewel bijwerkingen zelden tot nooit optreden en vaak tijdelijk van aard zijn, dient in het geval van onderstaande condities optreden en langer dan 24u aanhouden dit direct, en in overleg met het instituut, aan een arts gemeld worden:

 • Extreme roodheid en/of zwelling
 • Jeuk, geïrriteerde huid
 • Schrammen, zichtbare bloedvaten
 • Gevoeligheid bij aanraking
 • Verandering in pigmentatie
Wanneer ist de behandeling niet geschikt voor mij?
 • Actieve of een geschiedenis van huidkanker in het behandelgebied, melanomen of verdachte moedervlekken.
 • Zwangerschap en borstvoeding
 • Actieve conditie in het behandelgebied zoals zweren, bloedingen, of risico op bloeding, infectie, psoriasis, eczeem, uitslag of geirriteerde of fragiele huid, zwellingen, actieve acne, rosacea, dermatitis, actieve herpes simplex of een (zon)verbrande huid.
 • Vasculaire afwijkingen zoals telangiectasia, spataderen, trombose, flebitis in het behandelgebied.
 • Aanwezigheid van ziektes zoals: ongecontroleerde diabetes, aandoeningen aan het zenuwstelsel, hartaandoeningen. Raadpleeg uw arts voor u deze behandeling ondergaat.
 • Recentelijk gebruik van Accutane of Retin A (laatste 6 maanden). Raadpleeg uw arts voor u deze behandeling ondergaat.
Hoe voelt de behandeling?

Deze behandeling is pijnloos. Sommige ervaren een licht tintelend, prikkelend gevoel/sensatie als de zuurstof voorziening in de huid toeneemt, maar dit wordt zeker niet als storend ervaren.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Afspraken kunnen online gemaakt worden via DEZE LINK.

Ter plaatse kan er na je behandeling ook zeker een vervolgafspraak vastgelegd worden.

Lukt het niet? Je mag voor hulp ook steeds mailen naar info@esthetiek-els.be

Waar vind ik de prijzen terug?

Prijzen van de behandelingen kan je HIER terugvinden.