Over mezelf

Hallo iedereen!

En wat leuk dat jullie een bezoek brengen aan mijn website. Ik stel mezelf daarom heel graag even voor:

Ik ben Els en sinds 2014 gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ik ben 36 lentes jong, gelukkig getrouwd met Ruan en fiere mama van Fébe, Emiel en Viktor. Enkele jaren geleden heb ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken en baat ik met heel veel liefde mijn eigen schoonheidsinstituut uit in het mooie Sint-Truiden. Een droom die uitkwam! Niets zo leuk dan elke dag mijn klanten lekker in de watten te leggen en ze laten stralen! Ik geef elke dag het beste van mezelf en dat geeft een gevoel van enorme voldoening!

Sinds 2014 werk ik uitsluitend met de producten van Dermalogica. Dit merk staat voor huidverbetering en heeft mijn leven en dat van mijn klanten echt veranderd. Een gezonde, mooie huid kreeg een andere betekenis. Ik ben daarom ook heel trots dat ik dit merk hier exclusief in Sint-Truiden mag verdelen. De gelaatsverzorgingen werden naar een hoger niveau getild met fantastische resultaten. Bij de start van mijn carrière heb ik altijd gezegd dat wanneer ik een merk vond dat mij kon helpen en mijn huid kon verbeteren, ik dit merk ook in mijn salon zou gebruiken. Daarom sta ik ook voor de volle 100% achter dit huidverbeteringsmerk! Ik weet dat ik alle huidtypes, huidcondities en problemen kan aanpakken en jullie huid voorgoed kan laten veranderen. Dermalogica is niet voor niets wereldwijd de eerste keuze van professionele schoonheidsspecialisten en hun klanten.

In volle corona lockdown besloot ik me nog meer toe te spitsen en te specialiseren in huidverbetering. Ik volgde (online) cursussen en trainingen waardoor mijn kennis alleen maar toenam en ik jullie hierdoor nog meer kan helpen en begeleiden naar een mooie en gezonde huid die straalt!

Sinds de opening van mijn nieuwe salon in November 2017, kan je bij mij terecht in de Keelstraat 45 in Melveren, een deelgemeente van Sint-Truiden. Wat mag je verwachten? Rustig en landelijk gelegen, goed en makkelijk bereikbaar via de Hasseltsesteenweg en Expressweg N80, voldoende parkeergelegenheid vlak voor de deur en gratis :-), een prachtig natuuruitzicht, een volledig nieuw interieur en dit nog steeds met dezelfde goede service, maatwerk en welgemeende oprechte glimlach zoals jullie deze al jaren gewend zijn. Ik investeerde ook in 2 nieuwe toestellen om nóg meer en beter op huidverbetering te werken: De OxyGeneo+ en de HydraFacial! Neem zeker een kijkje op de website om er alles over te weten te komen want het is echt de moeite.

Om up-to-date te blijven volg ik regelmatig bijscholingen in België en Nederland. Als Dermalogica Skin Specialist vind het enorm belangrijk om nieuwe dingen bij te leren en om bij te blijven in mijn vak.
Ik leer nog steeds graag bij en groei hierdoor elke dag! In januari 2022 start ik trouwens ook aan een intensieve opleiding tot Medisch Schoonheidsspecialist. 

Ik kijk er naar uit om, samen met jullie, nog vele mooie momenten te beleven hier in het salon.