HYDRAFACIAL

HydraFacial™ = De beste huid van je leven

 HydraFacial MD® is een award-winnende, intensieve behandeling die je huid reinigt, peelt en hydrateert in één snelle en efficiënte behandeling. Het geeft de huid meer stevigheid en elasticiteit maar is ook de ideale behandeling bij acne, roodheid, zwarte puntjes en bruine vlekjes. HydraFacial werkt in op fijne lijntjes en de huidtextuur en geeft je huid een fantastische glow.

3 stappen. 30 minuten. De beste huid van je leven. HydraFacial™ levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kan zien en voelen. De HydraFacial is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling die onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel of downtime. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief. 

HydraFacial is geschikt voor alle huidtypes en de aangewezen behandeling als je een vermoeide en vale huid hebt, een rijpere huid met verslapping, lijntjes en kraaienpootjes, pigmentvlekken of littekens. Ook bij een door de zon beschadigde huid, een rokershuid, onzuivere huid en grove poriën kan de HydraFacial perfect worden ingezet.

Om de gezondheid van de huid te behouden en/of verder te verbeteren is het aanbevolen iedere maand een HydraFacial toe te passen of deze af te wisselen met een andere huidverbeterende behandeling. Onze huid vernieuwt zich namelijk elke 3-4 weken en zo ga je elke keer verder op het resultaat van de vorige behandeling. Omdat wij overtuigd zijn dat je door consequente behandelingen steeds het beste en meest langdurige resultaat krijgt, bieden wij van al onze behandelingen abonnementen aan van 5+1 behandeling gratis. Informeer hierover bij jouw behandeling. (Ook hier gelden dezelfde voorwaarden als bij de OxyGeneo).

   

Belangrijk om te weten alvorens je komt voor een HydraFacial

Voordat we starten met de behandeling is het belangrijk dat je 7 dagen geen zuren gebruikt in je huidverzorgingsroutine. Ook mag je 7 dagen geen botuline toxinebehandeling hebben ondergaan, 10 dagen geen fillers hebben laten plaatsen, of kortgeleden een laserbehandeling hebben ondergaan.

 

DE HYDRAFACIAL BEHANDELING

We voeren de HydraFacial uit in onze praktijk. De HydraFacial bestaat uit drie stappen die samen het beste resultaat geven:

STAP 1: REINIGEN EN PEELING

Eerst gaan we de huid diep reinigen. We gebruiken hiervoor lactaatzuur (melkzuur) en glucosamine. Ze zorgen ervoor dat de dode huidcellen, die als dakpannen kris-kras over elkaar heen staan en vastgehouden worden door cementlagen, losgeweekt worden. Het serum gaat namelijk deze cementlagen, die ook wel eens onze huidvetten noemen, verweken. De dode huidcellen komen zo dus minder vast te liggen. Daarna schrapen we over de huid met de tip en verwijderen we deze dode huidcellen die onze huid grijs en dof maken.

Nu gaan we onze huid peilen. We werken met glycolzuur en salicylzuur, dat ervoor zorgt dat de poriën geopend worden en onzuiverheden los komen te zitten. Deze peeling kan je hier en daar een beetje voelen prikkelen, maar het doet zeker geen pijn. De meesten voelen het zelfs helemaal niet. We kunnen deze peeling ook wat sterker maken in de volgende behandelingen om nog sterker te werken op onzuiverheden, rimpels en pigmentvlekken.

We behandelen ook graag de handrug even mee. Deze verraden namelijk altijd nog de leeftijd. Standaard behandelen we het gelaat, de hals en de handruggen mee bij iedere behandeling. Je mag het dus als een all-in formule zien.

STAP 2: EXTRACTIE EN HYDRATATIE

Alle onzuiverheden, make-up resten en afvalstoffen in de poriën zitten nu al wat losser . We gaan nu met een hogere vacuüm de poriën leegmaken, maar tegelijk ook de huid hydrateren. 
Als je de HydraFacial elke 4 weken herhaalt, dan zal je ook zien dat we meer en dieper de poriën kunnen uitzuiveren, maar ook dat ze minder snel terugkomen. We zien zelfs dat de poriën kleiner worden dankzij de gezonde celvernieuwing.

Ook hier behandelen we handruggen opnieuw. We willen die serum namelijk ook op de handrug gebruiken aangezien het goed is om pigmentvlekken aan te pakken of te voorkomen.

STAP 3: VOEDING EN BESCHERMING

HydraFacial heeft een gepatenteerd insluissysteem waarmee we de serums diep in de huid kunnen brengen, zonder onaangenaam gevoel of zonder dat we je huid hiervoor moeten beschadigen.
In dit serum zitten zeer krachtige antioxidanten die zorgen voor een betere bescherming. Je wordt namelijk sneller zichtbaar ouder wanneer je minder goed beschermd bent. Dus je blijft er ook langer jong en gezond uitzien als je voldoende bescherming hebt. Gebruik dus zeker ook zeker iedere dag een goede zonnefactor en voeg voldoende antioxidanten toe aan je verzorging.

We gebruiken ook hyaluronzuur in dit serum, dat tot 1000 keer zijn eigen gewicht aan vocht kan binden. Zo kan je genieten van een betere vochtbalans in je huid. Wat wel belangrijk is, is dat je genoeg water drinkt. Omdat vocht ook ergens vandaan moet komen, en dat kan alleen door het innemen van water.
Na het aan brengen van het serum ga je waarschijnlijk een licht tintelend gevoel ervaren, dit zijn de antioxidanten die actief zijn en de gifstoffen in je huid beginnen aan te vallen. We noemen deze giftige stoffen vrije radicalen. Deze versnellen het verouderingsproces. Dus de prikkelingen die je voelt zijn positief!

 


 

BEHANDELMOGELIJKHEDEN

Bronze HydraFacial: €165 (40 min)

Deze klassieke HydraFacial, zuivert je huid, egaliseert de teint en zorgt voor versteviging en elasticiteit.

 

Clarifying HydraFacial: €193 (40 min)

Bij deze behandeling voeren we dezelfde stappen uit als bij de HydraFacial Signature maar voegen we het medische LED-licht toe om de resultaten nog te versterken. Ledlicht verhoogt het resultaat van elke huidverbeterende behandeling nog tot 40%.

 

Silver HydraFacial: €215 (60 min)

We voegen een gepersonaliseerde booster toe op basis van jouw huidprobleem: fijne lijntjes, rimpels, elasticiteit, huidstructuur, pigmentatie, vergrote poriën of een verstopte huid. Je kunt ook kiezen tussen extra oog- of lipverzorging. Bij deze HydraFacial werken we ook met medische LED-therapie. Dit zorgt ervoor dat de gepersonaliseerde booster nog dieper in de huid en huidcel kan werken. LED-licht werkt daarnaast kalmerend en herstellend en verhoogt het huidverbeterende resultaat nog tot 40%

 

Gold Hydrafacial: €248 (75 min)

Deze behandeling combineert alles van de Silver HydraFacial (booster en LED-therapie) met een ontspannende lymfedrainage-massage. Deze massage bevordert je bloed- en vochtcirculatie en laat je lymfen doorstromen. Op die manier worden de huidcellen van extra vocht voorzien en zullen afvalstoffen meteen worden afgevoerd. Dit alles geeft je een extra frisse, levendige look.

 

MAAK HIER JE AFSPRAAK

   

  ENKELE LEUKE OPTIES VOOR BIJ JE HYDRAFACIAL

  Perk EYE: €40

  Deze snelle behandeling gebruikt een multi-peptidemix die de huid rond de ogen op een zachte manier verheldert en strakker maakt, terwijl de hydratatie behouden blijft. De delicate huid rond je ogen verheldert en verkwikkende groene thee-extracten en citroenzuur geven je een wakkere blik. PERK wordt aangebracht met het HydraFacial-apparaat. Dit duurt ongeveer 5 minuten. Het overige product krijg je mee naar huis om 2 keer per dag verder op te gebruiken.


  Perk LIP: €40

  PERK is een revolutionair systeem dat werkt met ons HydraFacial-apparaat. Dit hydrateert de lippen en maakt ze voller (plumping) in enkele minuten! Het PERK lip-revitaliserend serum bevat pepermuntolie, aloë vera-bladextracten en roosextracten om de lippen te voeden en hydrateren waardoor ze voller en ontspannen worden. PERK wordt aangebracht met het HydraFacial-apparaat. Dit duurt ongeveer 5 minuten. Het overige product krijg je mee naar huis om 2 keer per dag verder op te gebruiken.


  Dermaplaning: €55

  Zorgt voor een betere opname (tot 60%) van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt. Ook worden donshaartjes verwijderd om zo een mooie gladde huid te krijgen.


  HydroJelly Masker: €20

  HydroJelly Masks onderscheiden zich van 'gewone' alginaatmaskers doordat ze doordrenkt zijn mijn elektrolyten: hét hydratatie-ingrediënt van de toekomst. wat het probleem ook is, er kan geen huidverbetering plaatsvinden als de elektrolytenbalans niet op orde is. De HydroJelly Masks vormen daarom een essentieel onderdeel van elke huidverbeterende behandeling.


  Enzymatische Peeling

  Voeg een enzymatische peeling toe aan jouw behandeling om dode huidcellen extra te verwijderen, te werken op een extra huidprobleem en/of voor een extra glow.

   

  MAAK HIER JE AFSPRAAK