Geneo+ SuperFacial

 

 

 

GENEO+ LAAT JOUW HUID VAN BINNENUIT ADEMEN

 

OxyGeneo is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing dat 3 essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert. Het verwijdert de dode cellen van de opperhuid, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit.

OxyGeneo is geïnspireerd op natuurlijke warmwaterbronnen die bekend staan om hun zuurstofopwekkend effect in de huid. Door dit effect na te bootsen wordt de huid gestimuleerd om de zuurstoftoevoer naar de behandelzone te verhogen. Een drievoudige werking in één aangename behandeling met direct zichtbaar resultaat.

Dit Award winnende apparaat is het eerste apparaat dat zowel in de opperhuid (epidermis) als in de lederhuid (dermis) werkt en dit zonder inspuitingen, pijn en hersteltijd.

 

Met de Geneo+ behandeling wordt jouw huid echt aan het werk gezet om zichzelf op een natuurlijke manier van binnenuit te verbeteren en te verjongen. Huidveroudering wordt niet alleen vertraagd, maar de klok wordt zelfs teruggedraaid! Klinisch bewezen en door artsen onderzocht en bevestigd.

De Geneo+ geeft direct resultaat! Elke behandeling is gepersonaliseerd, veelzijdig en veilig.

Het apparaat heeft 3 verschillende handstukken en werkt in 3 fases die in 1 behandeling kunnen uitgevoerd worden.

 • Oxygeneo zuurstofbehandeling
 • TriPollar radiofrequentie
 • Ultrasound cel stimulatie

Deze 3 toepassingen kunnen apart of samen in een combinatie behandeling toegepast worden.
(De TriPollar Radiofrequentie (RF) kan je bij elke verzorging als extra behandeling toevoegen om extra op huidversteviging en -verstrakking te werken.)

 

OxyGeneo is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing dat 3 deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert. Het verwijdert de dode cellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit. Het is geïnspireerd op natuurlijke warmwaterbronnen die bekend staan om hun zuurstofopwekkend effect in de huid. Door dit effect na te bootsen wordt de huid gestimuleerd om de zuurstoftoevoer naar de behandelzone te verhogen. Een drievoudige werking in één aangename behandeling met direct zichtbaar resultaat.

 

 

TriPollar is een non-invasieve technologie waarbij gebruik gemaakt wordt van radiofrequentie energie om de dermis te verhitten waardoor de collageenvezels samentrekken. Dit geeft een direct huid verstrakkend effect. Tevens wordt de fibroblastenactiviteit verhoogd wat resulteert in een collageen regeneratie met langdurig resultaat (6 maanden).

 

 

Ultrasound reduceert tijdelijk de dichtheid van de huidlagen, waardoor er kleine ruimtes tussen de cellen ontstaan. Hierdoor kunnen actieve ingrediënten en werkstoffen van het serum dieper doordringen in de huid. Bovendien worden door ultrasoon de deeltjes van de werkstoffen afgebroken tot kleinere moleculen waardoor deze gemakkelijker door de ruimtes tussen de cellen heen gaan en dieper in de huid kunnen doordringen. Ultrasoon geeft ook een micromassage aan de huid die het celmetabolisme stimuleert, waardoor de werkstoffen beter worden opgenomen.

 

Elke OxyGeneo behandeling wordt afgestemd op jouw huidtype en huidconditie. Bij je eerste bezoek, vóór je behandeling, kijken we eerst naar je huid en bespreken we de mogelijkheden. Nadien maken we de keuze over welke 'OxyPod' we gaan gebruiken.

We maken de keuze uit volgende OxyPod's:

 

DETOX: Zorgt voor een ontgifting van de huid en voert gifstoffen af. Heeft een krachtige antioxidatieve werking, is ontstekingswereld en heeft een natuurlijke kalmerende werking.

 

 

 

HYDRATE: Herstelt de barrièrefunctie van de huid, waardoor overmatig vochtverlies wordt tegen gegaan. Verhoogt het lipidegehalte van de huid en brengt de huid terug in balans.

 

 

 

BALANCE: Reinigt de poriën en balanceert de talgproductie, waardoor een glimmende huid wordt voorkomen. Het verbetert de huidtextuur waardoor de huid een gladdere uitstraling krijgt. Heeft tevens een krachtige detox werking op de huid.

 

 

 

ILLUMINATE: Brengt de levenloze huid met doffe uitstraling terug tot leven. Egaliseert de teint en vermindert pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. Geeft een frisse en gerevitaliseerde uitstraling.

 

 

 

REVIVE: Reduceert rimpels en lijntjes, verbetert de huidtextuur. Maakt de huid glad, verjongt en verfrist. Revitaliseert de doffe huid en stimuleert de aanmaak van collageen.

 

 

Je kan alle verschillende OxyGeneo behandelingen inplannen via het online reservatiesysteem.

 

 

Prijzen per behandeling:

 

DETOX: €169
HYDRATE: €169
BALANCE: €169
ILLUMINATE: €189
REVIVE: €189

  Wil je gaan voor een optimaal en langdurig resultaat? Kies dan voor een kuur behandeling. Dit zijn 6 opeenvolgende behandelingen in te plannen over een periode van 2 tot 3 maanden en dit aan een voordeel van 5 + 1 behandeling gratis.

  Om dit voor iedereen toegankelijk te maken, betaal je dit niet allemaal in een keer maar betaal je per beurt. Het totaalbedrag (som van 5 behandelingen) wordt dan gedeeld door 6. Dit is dan het bedrag wat je betaald per keer. Voorwaarde is wel dat we alle 6 behandelingen ineens inplannen om zo je kuurtraject te finaliseren.

  Vb.: REVIVE kuur
  5 x €189 = €945 : 6 = € 157,5 per behandeling ipv. €189

   

   

   Hieronder zie je alvast enkele mooie VOOR & NA foto's van in het instituut: