ESTHEMAX HydroJelly Masks


Ben jij eraan toe om je behandeling uit te breiden en daarmee je resulaten nóg beter te maken? Met de HydroJelly maskers van Esthemax is dit nu binnen handbereik!THE FORMULA

HYDROJELLY MASKS – WAT ZIT ERIN EN WAT DOEN ZE?

 HydroJelly Masks vormen de nieuwe generatie peel-off maskers voor professioneel gebruik. HydroJelly Masks onderscheiden zich van ‘gewone’ alginaatmaskers (jellymaskers) doordat ze doordrenkt zijn met elektrolyten: hét hydratatie-ingrediënt van de toekomst. Wat het probleem ook is, er kan geen huidverbetering plaatsvinden als de elektrolytenbalans niet op orde is. De HydroJelly Masks van Esthemax vormen daarom een essentieel onderdeel van elke huidverbeterende behandeling.


KEY INGREDIENTEN HYDROJELLY MASKS

Elektrolyten - Dit zijn minerale zouten (celzouten) zoals kalium, calcium, natrium en magnesium die de cellen voorzien van energie. Die energie is nodig voor allerlei essentiële lichaamsprocessen, zoals zenuw- en spierfuncties en de vochthuishouding. Het lichaam maakt zelf geen elektrolyten aan, maar kan niet normaal functioneren zonder. 

Natrium- en kalium-alginaat - De basis van elk HydroJelly Mask bestaat uit natrium- en kalium- alginaat. Dit zijn wateroplosbare, hydrofiele (wateraantrekkende) polymeren, afkomstig uit mineraalrijk zeewier. Zij kunnen 2 tot 3 keer hun eigen gewicht aan water binden, vullen de natuurlijke vochtreserve van de huid aan, zorgen dat de huid beter vocht vast kan houden en versterken de huidbarrière. 

Havermout, witte wilgenbast en witte rijstpoederHavermout kalmeert, vermindert roodheid, branderigheid en irritatie. Het is bovendien rijk aan antioxidanten, vitaminen en flavonoïden en bevat vetten die een beschermend laagje op de huid vormen dat vochtverlies helpt voorkomen en de huidbarrière versterkt. Ook witte wilgenbast is rijk aan antioxidanten. Het vermindert daarnaast ontstekingsreacties, ook bij rosacea, eczeem en psoriasis. Witte rijstpoeder reinigt, exfolieert en verzacht.

Diatomaceous earth (kiezelaarde) - Bestaat voor 80-90% uit silica. Silica is in bijna elke cel in ons lichaam aanwezig en dan vooral in snelgroeiende cellen zoals die van de huid, haren en nagels. Als we ouder worden, daalt de hoeveelheid kiezelzuur in ons lichaam. Ook de elasticiteit en de veerkracht van het bindweefsel nemen af en de bindingscapaciteit t.o.v. water verzwakt. Kiezelzuur stimuleert het vermogen van de huid om water te binden en heeft een gunstige invloed op het metabolisme van de huid. Tegelijkertijd helpt het bij de ontwikkeling van bindweefsel en dus elasticiteit van de huid.

 


HOE WERKEN DE HYDROJELLY MASKS?
 

Vocht volgt minerale zouten – zo zorgen de HydroJelly Masks ervoor dat water de huid in wordt getrokken en daar wordt vastgehouden. Dit staat garant voor diepe hydratatie en verbetering van de huidbarrière.

Er zijn verschillende HydroJelly Masks, afgestemd en samengesteld op specifieke huidproblemen of -condities. De maskers zijn hypoallergeen, (waar mogelijk) Certified Organic, allemaal vrij van parabenen, sulfaten en phtalaten en inzetbaar op zelfs de meest gevoelige huid. Direct na het aanbrengen geven de maskers een heerlijk verkoelend effect. Door de hydraterende, voedende en kalmerende werking vormen ze de perfecte afsluiting van elke intensieve behandeling. De HydroJelly Masks zijn dan ook ideaal om in te zetten na bijvoorbeeld acnebehandelingen, peelings, dermaplaning, HydraFacial, OxyGeneo, microneedling en laserbehandelingen.

De maskers sluiten volledig aan op de gezichtscontouren en vormen een filmlaagje op de huid. Dit trekt vacuüm waardoor de elektrolyten en andere werkstoffen worden samengeperst voor een optimale absorptie.

Ook neemt de huid zo de eventueel onder het masker aangebrachte ampullen of serums optimaal op. Extra voordeel is dat je de maskers niet alleen op gezicht, hals en decolleté kunt aanbrengen, maar ook over de ogen en mond – iets wat met andere maskers meestal niet mogelijk is.

 

Boek dit masker, als extra, bij elke verzorging. Zo til je elke gelaatsverzorging/HydraFacial/OxyGeneo naar een hoger niveau en verhoog je het effect van de actieve en werkzame ingrediënten voor een beter en langduriger resultaat! Het supplement voor het HydraJelly Mask bedraagt €15.