Dagcrème vs. Nachtcrème

Dagcrème vs. Nachtcrème

Huidverzorging in de avond: is een nachtcreme wel echt nodig?

In een notendop

Gedurende de dag, werkt de huid hard om zichzelf te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-straling en luchtvervuiling •
• ‘s Nachts herstelt de huid zich en repareert de opgelopen schade •
 • Kies producten die werken met het natuurlijke ritme van de huid om jouw meest gezonde huid te activeren •

 

Onze huid is een stuk slimmer dan dat we denken. We hebben namelijk allemaal een 'lichaamsklok” die een 24-uurs cyclus regelt die ook wel het circadiaanse ritme wordt genoemd.

Onze huid speelt een belangrijke rol in ons circadiaanse ritme. Tijdens daglicht uren is onze huid in de beschermmodus en werken de huidcellen hard om zichzelf te beschermen tegen schadelijke effecten van UV-straling, vrije radicalen en luchtvervuiling. ’s Nachts gaat de huid over in herstelmodus, produceert hij antioxidanten en herstelt van de dagelijkse schade en is de huid het beste in staat om de actieve ingrediënten van onze huidverzorging te absorberen.

Kortom, onze huid werkt hard, net als wij, en er is een hoop dat wij kunnen doen om de dagelijkse werking van de huid te optimaliseren. Om het effect van jouw huidverzorgingsregime te maximaliseren kies je producten met actieve ingrediënten die het circadiaanse ritme van de huid complimenteren.

 

 

Dag beschermmodus

  • Huidcellen beschermen tegen UV licht
  • Bescherming door natuurlijke antioxidanten
  • Piekuren: 7:00u – 11:00u

Nacht herstelmodus

  • Verdubbeling van celvernieuwing
  • Melatonine (helpt bij de controle van je slaap- waakcyclus) productie stijgt, herstel van UV-schade 
  • Piekuren: 21:00u – middernacht

 

Producten die ik aanbeveel voor 's ochtends:

Prisma Protect SPF 30: biedt Light-activated skin defense, breedspectrum bescherming, blokkeert 85% van het fijnstof, boost celenergie en voorkomt voortijdige huidveroudering.

Biolumin-C Serum: werkt met het huideigen beschermingsmechanisme en neutraliseert vrije radicalen met een ultra stabiele vorm van Vitamine C die de huid verstevigt en fijne lijntjes en rimpels vermindert.

Daily Superfoliant: is zeer actief en is ontwikkeld voor jouw meest zachte huid ooit. Deze exfoliant gebruikt een anti-pollutie-technologie om te helpen beschermen tegen dagelijkse schade.

 

Producten die ik aanbeveel voor 's nachts:

Sound Sleep Cocoon: bevat essentiële oliën uit Franse lavendel die door beweging geactiveerd worden en zorgen voor een goede nachtrust en stralende huid in de ochtend.

Nightly Lip Treatment: verstevigt, hydrateert en herstelt de huid rond en op de lippen.

Overnight Repair Serum: is op basis van Argan- en Rozenolie stimuleert het cellulair huidherstel tijdens de nacht. Het serum vermindert fijne lijntjes en zorgt voor prachtige verheldering van de huid.

laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.